Kurssi kalenteri

 

16.6 -11.8 Kasvit henkioppaina -verkkokurssi

Kasvit henkioppaina- 2021Kasvit ovat portti ikuisuuteen, ne ovat kasvaneet täällä kauan ennen ihmistä. Ikiaikaisella olemuksellaan, ne voivat auttaa meitä muistamaan keitä todella olemme.

Kasvit ovat näkyvä osa elävää maailmaa, jossa asumme. Kun muodostaa suhteen näihin luonnon valovoimaisiin olentoihin, voi parhaimmillaan kokea syvää yhteenkuuluvuuden tunnetta omaan elävään elinympäristöönsä. Tämä yhteys on kaiken paranemisen perusedellytys. Tunne siitä että on omalla paikallaan maailmassa, on elävä osa oikeaa maailmaa- on hyvinvoinnin kannalta tärkeää.Kasvit todella auttavat meitä juurtumaan paremmin, maadoittamaan omaa energiaa, sekä löytämään itsestämme syvempiä olemassaolon tasoja.
Ne välittävät jatkuvasti informaatiota ja parantavaa energiaa niille, jotka ovat avoimia ottamaan vastaan. Kasvit ovat täällä meitä varten, mutta myös me voimme tehdä paljon kasvien hyväksi. Kun muodostamme tasapainoisen, vuorovaikkutteisen suhteen elävän luonnon kanssa, olemme myös lähempänä todellisinta itseämme.

“When I touch that flower I am touching infinity. It existed long before there were human beings on this Earth and will continue to exist for millions of years to come. Through the flower I talk to the infinite, which is only a silent force. This is not a physical contact. It is not the earthquake, wind, or fire. It is the invisible world. It is that still small voice that calls up the fairies” -Dorothy Maclean

Tämä verkkokurssi on syvällinen ja monipuolinen matka luonnon omien henkioppaiden, kasvien parissa. Voit kulkea matkaa omaan tahtiisi ja elävöittää suhdetta luontoon ympärilläsi juuri sinulle ominaisella tavalla. Kurssi tarjoaa erilaisia harjoituksia ja tekniikoita sisäisen parantajasi aktivoimiseen. Tällä matkalla pääset tutustumaan mm. omiin henkilökohtaisiin voimakasveihisi, kasvien magiaan ja valmistamaan kukkaterapeuttisia värähtelyuutteita.

Kurssi ei niinkään liity kasvien rohtokäyttöön, vaan pikemmin henkiseen yhteyteen kasvien kanssa, kasvien moniulotteisuuteen, sekä intuitiiviseen lähestymistapaan kohdattaessa kasveja. Lisämateriaalina saat kuitenkin myös kasvien rohtokäyttöön liittyviä reseptejä ja ohjeita, ja tuen sinua mielelläni myös kaikkeen siihen liittyvässä.Kurssi koostuu viidestä osioista, ja zoom tapaamisesta. Jokaiseen osioon liittyy kirjallinen materiaali harjoituksineen ja ohjeineen, joka jää käyttöösi. Materiaalin voit tulostaa itsellesi halutessasi. Suosittelen osallistumaan tapaamisiin, joissa teemme kasveihin liittyviä meditaatio matkoja, pääset jakamaan omia kokemuksia ja esittämään kysymyksiä, lisäksi kerron tapaamisissa syvemmin viikon aiheista. Mikäli et paase tapaamis-aikaan aikalle, on tallenne katsottavissa kahden viikon ajan. Luon myös yksityisen facebook-ryhmän jossa voidaan jakaa vapaasti kaikkea kurssiin liittyvää.

Kurssin rakenne:
16.6 Valon magia- Aloitamme juhannus viikolla, jolloin energiat ovat luonnossa huipussaan ja kasvit elinvoimaisia. Tällä viikolla luomme yhteyttä keskikesän maagiseen valoon, ja kukkiin ja kasveihin juhannustaikojen ja Aurinko- seremonian merkeissä.
30.6 Voimakasvit- Perehdymme omiin voimakasveihimme ja siihen miten kasvit kommunikoivat kanssamme.
14.7 Kukkien kieli- Valmistamme kukkaterapeuttisia uutteita, tutustumme värähtelylääkinnän saloihin.
28.7. Sisäinen parantaja- Kasvien henget parantamistyössä, yhteys omaan kehoon. Kasvit unityöskentelyssä ja visioinnissa apuna.
11.8 Kukoistaminen- Kurssi täydentyy, ympyrä sulkeutuu, ja uusi avautuu- Yhteistyö Maan parantavien voimien kanssa jatkuu. Luonnon energioiden kuunteleminen ja kiitoslahjojen palauttaminen Äiti Maalle.

Kurssin osiot toteutuvat kahden viikon välein, jotta sinulla on riittävästi aikaa sisäistää kunkin osion sisältöä. Materiaali on sellaista, jonka pariin voit helposti palata myös tulevina vuodenkietoina. Kurssi sopii kaikille kasveista ja luonnosta kiinnostuneille. Erityisesti suosittelen kurssia kaikille herkille sieluille, ja vaikka et tunnistaisi herkkyyttä itsessäsi- voi tämä kurssi auttaa sinua löytämään sitä itsestäsi. Jos haluat tutkia kasveja pelkästään tieteellisestä tai lääkinnällisestä näkökulmasta, niin kurssi ei ehkä ole sinulle paras mahdollinen lähestymistavaltaan. Tämä on syventävä henkilökohtainen matka kasvien välittämään viisauteen, ja samalla kollektiivinen prosessi jossa tuemme toinen toisiamme. Vaikka kasvit olisivat sinulle tuttuja, voit löytää kurssin myötä uusia ulottuvuuksia yhteydestä kasveihin.

Kurssin ohjaa Jenni Örn: Oma matkani kasvien parissa on alkanut jo lapsuudessa. Asuin maaseudulla, ja vietin paljon aikaa leikkien ulkona itsekseni. Tunnistin jo lapsena monia kasveja ja viihdyin niiden kanssa, koin kasvit olentoina, joilla oli erilaiset persoonat ja luonteet. Puhuin myös kasvien ja puiden kanssa. Huomaan että oma matkani on ollut prosessi, jossa olen palannut tuohon lapsuuden läsnäoloon ja tietoisuuteen kasvien parissa työskennellessäni.
Koulutan työkseni ihmisiä käyttämään kasveja, löytämään ne osaksi jokapäiväistä elämää. Olen opiskellut yrttiterapiaa, intuitiivista kasviläkintää sekä kukkaterapiaa, mutta suurimpana opettajana minulle ovat olleet kasvit itsessään, ja niitä käyttämällä olen oppinut ymmärtämään kasvien erilaisia luonteita. Asun itäisessä Suomessa, Pohjois-Karjalan alueella, missä myös omat juureni ovat. Kunnioitan työssäni karjalaisia juuriani ja kansanperinnettä. Opiskelen jatkuvasti lisää kasvien loputtoman kiinnostavasta maailmasta. Tällä hetkellä opiskelen myös perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Haluan rikastuttaa ja täydentää osaamista yrteillä parantamisesta tällä ikivanhalla perinteellä. Uskon että käsin tekemisellä on valtavan tervehdyttävä vaikutus ihmiseen kokonaisuutena, siksi kursseillakannustan aina tekemään itse, omilla käsilläsi. Ympärillämme on valtavan rikas maailma erilaisine kasveineen, joilla kaikilla on omanlainen parantava voimansa, työni kautta haluan vaalia rikasta ja monipuolista luontoa ympärillämme ja vahvistaa yhteyttä ihmisen ja luonnon välillä.


Kurssin hinta: Alennettu hinta (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, jne): 85e
Normaali hinta: 115e
Sponsorihinta 150e
kaikki hinnat sis. alv
ilmottaudu: jenniorn@gmail.com saat laskun sähköpostiisi.

Kaamoksen Luonto-retriitti 17- 19.12. 2021