Kukkaterapeuttinen konsultaatio

Kukkaterapia on lempeä, mutta samalla voimallinen tukihoitomuoto erilaisissa elämäntilanteissa. Se sopii käytettäväksi mm. tunne-elämän häiriötiloihin, kun halutaan päästää irti haitallisista käyttäytymismalleista, uupumuksessa, elämänmuutoksissa, eläinten käytöshäiriöissä jne. Kukkaterapia on värähtelylääkintää, näin voidaan hoitaa ihmisen hienojakoista rakennetta. Ihminen on moniulotteinen, monella tasolla yhtä aikaa- ja nuo tasot ovat tiiviissä kosketuksessa toisiinsa. Kukkaterapiassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena.

Kukkaterapeuttiset uutteet sopivat kaikille iästä ja terveyden tilasta riippumatta, ne eivät aiheuta sivu/haittavaikutuksia ja ovat turvallisia käyttää jokaiselle.

Valmistan suurimman osan kukkauutteistani itse, näin minulle avautuu eniten ymmärrystä käyttämistäni kasveista. Toisinaan lisään myös jalokiviuutteita sekoituksiini. Valitsen haastattelun avulla sinulle sopivat yksilölliset uutteet, tämä haastattelu onnistuu myös etänä sähköpostilla. Voit tulla tapaamaan minua kotiini, tai voimme sopia tapaamisen Pohjois-Keski-Karjalan alueelle. Ensimmäisen kukkaterapeuttisen konsultaation hinta on 35e (+ mahdolliset postituskulut) sis. kukkauute-kuurin. Muilla kerroilla hinta on 10e.

Karoliina Kolehmainen +358443050184 kaloriina@hotmail.com