Hoidot

Teen hoitoja Pohjois-Karjalan alueella, sekä kotonani Rääkkylässä. Hoidot perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen, jota opiskelen parasta aikaa, sekä yrttiterapiaan. 

Hoitoja tehdessä haluan luoda turvallisen, rauhoittavan ja parantavan tilan, jossa asiakas voi päästää irti arjen mietteistään ja levätä oman kehonsa tietoisuudessa. Hoidon vastaanottaminen lisää läsnäoloa ja kehotietoisuutta, ja tasapainottaa koko kehon energioita. Hoidoissa käyminen säännöllisesti on hyvä tapa pitää huolta omasta hyvinvoinistaan, samalla myös mieli saa rauhaa. Hoitokokonaisuus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Hoitotekniikoita ja erilaisia hoitoja voi yhdistellä. Hoidoissa käytän usein myös itse valmistamiani öljyjä ja voiteita joihin olen valinnut erilaisia yrttejä.

Tervetuloa hoitoihin! Kaikki hinnat sisältävät alv.

Laita sähköpostia suoraan osoitteeseen jenniorn@gmail.com Jos olet työtön/opiskelija/ vähävarainen voit saada hoidoista alennusta. Kerro mistä hoidosta olet kiinnostunut, niin katsotaan sopiva aika hoidolle. 

Hoidot:

Akupunktio harjoitushoitona

Akupunktio on ikivanha perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitamisen muoto, jossa ohuilla akupuntio neuloilla aktivoidaan pisteitä kehon energialinjoilla. Näin kehon energiat voivat tasapainottua, ja kehon sisäiset paranemisen mekanismit aktivoitua. Akupuntiolla voi hoitaa hyvin monenlaisia kehon oireita. Hoito rentouttaa lihaksia ja lievittää kipuja ja stressiä. Akupunktiosta hyödyt eniten kun hoito tehdään sarjana.

Hinta 3 kertaa 65e / 5 kertaa 100e

Kuumakivi hieronta

Malli 1

Kuumia kiviä on käytetty parantamisen yhteydessä jo kahden vuosituhannen takaa mm Kiinassa ja Intiassa. Hoidossa käytetään Tuupovaarassa muotoiltua vuolukiveä, joka sitoo erinomaisen hyvin lämpöä. Tämä on erittäin rentouttava hoito kivien lämmön lihaksia rentouttavasta vaikutuksesta johtuen. Syvälllä olevat kudokset ovat lämmön ja kiven olemuksen avulla helpommin tavoitettavissa, kuin tavanomaisia hierontatekniikoita käyttäen. Hoito on kokovartalo hieronta. Kesto 1,5 h hinta 100e kesto 60 min/ hinta 75e

Hieronta – GuaSha – imukupit

Guasha- levyillä päästään hieromaan lihaskalvoja ja saadaan aikaiseksi aineenvaihduntaa jumiutuneilla alueilla vahvistava hoito. Guasha laittaa kuona-aineet liikkeelle ja vapauttaa verenkiertoa. Imukupeilla voidaan kuivakupata ja hieroa jumiutuneita alueita, ja näin saadaan lisättyä aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kyseisillä alueilla. 

Hieronnassa voidaan yhdistellä käsillä hoitamista ja erilaisia välineitä

30 min 35e

60min 50e

 

Kasvohoito + Pään ja niska- hartiaseudun hieronta

Rentouttava hieronta pään, niskan ja kasvojen alueelle. Tähän hoitoon voi käyttää myös kuumia/kylmiä hoitokiviä ja kasvoimukuppeja. Rentouttaa ja elvyttää alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. 40min 40e

Huom: Nyt myös kosmeettista akupunktiota harjoitushoitona!

 

Kukkaterapeuttinen konsultaatio

Karoliina Kolehmainen +358443050184 kaloriina@hotmail.com

Kukkaterapia on lempeä, mutta samalla voimallinen tukihoitomuoto erilaisissa elämäntilanteissa. Se sopii käytettäväksi mm. tunne-elämän tasapainottamisen tueksi, kun halutaan päästää irti haitallisista käyttäytymismalleista, uupumukseen ja stressiin, elämänmuutoksiin, eläinten käytöshäiriöiden tukihoidoksi jne. Kukkaterapia on värähtelylääkintää, näin voidaan hoitaa ihmisen hienojakoista rakennetta. Kukkaterapiassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena.

Kukkaterapeuttiset uutteet sopivat kaikille iästä ja terveyden tilasta riippumatta, ne eivät aiheuta sivu/haittavaikutuksia ja ovat turvallisia käyttää jokaiselle.

Valmistan suurimman osan kukkauutteistani itse, näin minulle avautuu eniten ymmärrystä käyttämistäni kasveista. Toisinaan lisään myös jalokiviuutteita sekoituksiini. Valitsen haastattelun avulla sinulle sopivat yksilölliset uutteet, tämä haastattelu onnistuu myös etänä sähköpostilla. Voit tulla tapaamaan minua kotiini, tai voimme sopia tapaamisen Pohjois-Keski-Karjalan alueelle. Kukkaterapeuttisen konsultaation hinta on 35e (+ mahdolliset postituskulut) sis. kukkauute-kuurin. Jos otat kukkatipat muun hoidon yhteydessä on hinta tuolloin 15e

Korvakynttilä- hoito

Korvakynttilä hoito virkistää kuuloa, voi helpottaa tinnitusta, vahvistaa aineenvaihduntaa ja lymfan kiertoa, laittaa energiaa liikkeelle. Korvakynttilää voi käyttää jos kärsii toistuvista tulehduksista alueella/ pään onteloiden alueella, päänsäryistä/ migreenistä, paineen tunnusta päässä, tai jos korvissa on liiallisesti ja tiiviisti vahaa. Hoitoa ei tehdä akuuttien tulehdistulojen aikana, eikä jos tärykalvossa on reikä. 

35e/ hoito

Moksaus

Moksaus hoitaa ja ehkäisee sairauksia lämmittämällä ja kuumentamalla tiettyjä kehon pisteitä. Moksauksessa käytetään pujoa erilaisissa muodoissa. Moksan mieto lämpö uppoaa syvälle lihaksiin ja häätää elimistöstä taudinaiheuttajia

35e/ hoito