Kesän taikoja

Kesä on kiihkeää ja intensiivistä aikaa, kaikki elvävä räjähtää kasvuun ympärillämme,  tapahtumia ja juhlia joihin tekisi mieli mennä on pilvin pimein. Kasvit pitäisi ennättää kerätä oikealla hetkellä jne… Melkein huokasin helpotuksesta keskikesällä, siitä että energia muuttuu pikkuhiljaa, ja menemmekin valon sijaan- kohti pimeyttä ja lepoa. Kun valon määrä kasvaa päivittäin, siitä todellakin saa energiaa, mutta usein vaarana on myös mennä hieman ylikierroksille. Pohjoisen kesäyön maaginen valo, se oikein kutsuu valvomaan ja seuraamaan loputtomia auringonlaskuja jotka vaihtuvat auringon nousuun. Kesän valossa on hyvä latautua, että jaksaa sitten myös talven yli.

Ihanaa että luonnon rytmi on kääntynyt, vielä on kesää ja valoa jäljellä, mutta tahdin hidastaminen tuntuu nyt luontevalta ja hyvältä. On niin tärkeää osata vain olla, pysähtyä kokonaan, lukea kirjaa, istuskella rantakivellä, vaellella päämäärättömästi.  Nyt alkanut merkuriuksen perääntymisjakso tukee kaikenlaista lepoa ja tahdin hidastamista. Merkuriuksen perääntyminen on aikaa, jolloin on hyvä uudelleen arvioida omaa suuntaa, palata viimeistelemättömien asioiden pariin. Suuntaa energiaa enemmän sisäiseen tutkiskeluun ja menneiden asioiden käsittelyyn, kuin uusien asioiden aloittamiseen ja voimakkaaseen eteenpäin menemiseen. Peräntymisjakso vaikuttaa elokuun alkuun saakka.

Karoliina Kolehmainen +358443050184 kaloriina@hotmail.com

Luonto on edelleen täynnä ihania kukkia ja kasveja, niitä kannattaakin keräillä talteen, samalla säilöt kesän elinvoimaa! Nyt on tärkeä ladata itseään hyvällä energialla ja voimauttavilla asioilla, siksipä jaan teille ihanan pienen kasviharjoituksen, joka on helppoa toteuttaa kenen tahansa:

Energisoiva kukkais-yrtti kylpy

Täytä pesuvati puhtaalla vedellä ja vie se ulos. Hengitä rauhaa sydämeesi, ja tunne valtava sydämesi kenttä.  Tästä kentästä käsin tunnet myös kasvien elektromagneettiset kentät. Kuljeskele puutarhassasi/ ulkosalla ja kuuntele mitkä kasvit kutsuvat sinua luokseen. Poimi veden pinnalle kukkia ja yrttejä, joilla on parantavaa voimaa sinulle tarjolla. Kiitä kaikkia poimimiasi kasveja. Aseta jokainen kasvi intentiolla eli ajatuksella vedenpinnalle, kuuntele kasvin viestiä- miksi valitsit juuri tämän kasvin? Mitä juuri tämä kasvi antaa sinulle tällä hetkellä? Anna vedenpinnan täyttyä kaikista kasveista jotka kutsuvat sinut luokseen, vältä kuitenkin myrkkykasveja. Jätä kukkaisvesi latautumaan auringon tai kuun valoon vähintään tunniksi. Vesi tallentaa kasvien värähtelyn.  Käy sitten saunassa/ kylvyssä tai suihkussa, ja peseydy lopuksi tällä kukkaisvedellä. Voit käyttää osaa tästä vedestä myös tärkeiden kiviesi puhdistamiseen, alttarin pesuun tms.

Kuvia Voimakasvit kurssilaisteni kukkaiskylvyistä:

IMG_20190629_153036

IMG_20190629_153052

IMG_20190629_153101

Taianomaista, keijujen täyteistä kesää teille ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s